Sportember

Met SPORTember pak je het sportritme weer op na de vakantie én zorg je ervoor dat kinderen in Nicaragua, India en Suriname kunnen werken aan hun toekomst.

Sinds 1972 ondersteunt stichting Vriendenkring Nederland kinderen bij het opbouwen van hun toekomst. Daar is geld voor nodig. Wij dagen je uit om 10.000 calorieën te verbranden en per verbrande calorie 1 cent te doneren. Met deze 100,- kunnen wij 100 warme, gezonde en voedzame maaltijden aanbieden; een belangrijke basis om te overleven, spelen én studeren. Zo helpt het verbranden van jouw calorieën om hen een mooie toekomst te geven.  

ZO DOE JE MEE:

1. KIES JOUW SPORT & SCHRIJF IN

Welke sport kies je om de 10.000 calorieën challenge aan te gaan? Mountainbiken, hardlopen, zwemmen, wielrennen of een andere sport? Wat je ook doet, wij zijn nu al trots op je dat je meedoet!

SCHRIJF JE IN via de button hiernaast. Je komt dan op een actieplatform van Kentaa. Zij helpen ons om deze actie mogelijk te maken en jouw te supporten. Voor ons is dit nieuw en dus best spannend ... Heb je vragen stel ze gerust via info@vriendenkringnederland.nl 

2. STEL JE CHALLENGE

Calorieverbranding is o.a. afhankelijk van je leeftijd, geslacht, sport en intensiviteit. Wij hebben gemiddelden genomen voor Mountainbiken -15 uur- Hardlopen -10 uur- Zwemmen -11 uur- en Wielrennen -10 uur-. Op de site www.calorieenverbranden.nl kun je jouw eigen verbranding uitrekenen.

3. DAAG JE VRIENDEN UIT

Maak impact door ook je sportvrienden uit te dagen mee te doen. In hoe meer app-groepen je post hoe beter het is. Jij bent namelijk een key-sporter in het succesvol verspreiden van deze challenge. 

4. SPONSOR JEZELF OF ZOEK EEN SPONSOR

Het doel is €0,01 per verbrande calorie te doneren. Het zou mooi zijn als je meerdere sponsoren vindt voor bijvoorbeeld €0,0025. Natuurlijk mag je altijd meer dan €0,01 inzamelen ...

5. GA CALORIEËN VERBRANDEN

Je bent bijna klaar voor de start. Aan de slag met het echte werk. Succes en veel plezier!

6. JE DOEL BEHAALD? 

Gefeliciteerd! Natuurlijk zet je de sportieve activiteiten voort gedurende de rest van het jaar. Om SPORTember goed af te sluiten vermenigvuldig je het aantal verbrande calorieën met €0,01 (of jouw streef bedrag).

7. MAAK JE DONATIE OVER

Je donatie mag je rechtstreeks overmaken op ons bankrekeningnummer

NL67 INGB 0000 024 034 t.n.v. Stg Vriendenkring Nederland ovv SPORTember + jouw naam.

Of eenvoudig via het Kentaa platform (zie stap in - schrijf je in)

8. DANK JE WEL

Met jouw donatie maak je het verschil voor de kinderen in Nicaragua, India en Suriname. Wil je op de hoogte blijven van dit goede werk schijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan met het antwoordformulier hiernaast.

Calorieen
Doel

VAAK GESTELDE VRAGEN

EEN ANDERE VRAAG?

Een vraag, wens voor meer informatie of wil je op de hoogte gehouden worden? Laat dan je gegevens achter:

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

SPORTember is een initiatief van Stichting Vriendenkring Nederland. Een erkend goed doel sinds 1972 dat direct ter plaatse helpt.